Despre Noi - GlobalAsig.MD

MISIUNE ȘI VALORI


MISIUNE GlobalAsigurari.
Inovații în domeniul asigurărilor - folosim tehnologiile informaționale, deoarece acestea ne permit să facem procesul de cumpărare a asigurărilor mai simplu, ușor de înțeles, transparent și, de asemenea, cu scopul dezvoltării unei culturi a asigurărilor în rândul cetățenilor Republicii Moldova!

Când am intrat pe piața asigurărilor din Republica Moldova, am știut că metoda actuală de vânzare a produselor de asigurare era incomodă și de neînțeles pentru clienți. Ne-am născut pentru a aduce schimbarea și inovația în asigurări. Am introdus un astfel de concept ca „asigurare online”. Scopul nostru a fost să oferim oamenilor posibilitatea de a achiziționa asigurări chiar acasă, putând compara prețurile și produsele companiilor de asigurări și să o aleagă pe cea pe care o doresc.

Aveți întrebări? Discutați cu expertul nostru

În prezent, încercăm să extindem gama serviciilor noastre - nu doar vânzarea de asigurări, ci și asistență în caz de accidente rutiere și ședințe de judecată. Vrem să vă însoțim în toate etapele asigurării, astfel încât proprietatea mașinii să rămână senină pentru dvs. și toate problemele de asigurare să fie rezolvate de către profesioniști rapid, eficient și la valoarea justă.

1De ce este profitabil să cumpărați asigurări de la noi?
Pentru că aici puteți afla prețurile asigurărilor de la 12 companii în timp real și vă putem ajuta să faceți alegerea corectă, prezentându-vă avantajele și dezavantajele fiecărui produs.
2De ce este profitabil să cumpărați asigurări de la noi?
Pentru că suntem un broker și nu o companie de asigurări și, prin urmare, suntem obiectivi și nu promovăm niciun asigurător sau produs.
3De ce este profitabil să cumpărați asigurări de la noi?
Pentru că vă vom livra asigurări la un loc și la un moment convenabil.

Contactează-ne


    Partenerii noștri