Beneficii Global-Broker SRL - GlobalAsig.MD

De ce Global-Broker SRL vă va oferi mai multe beneficii ?

Compania noastră Global-Broker SRL a creat un serviciu online simplu și intuitiv pentru a face serviciile de asigurare cât mai accesibile posibil. Compania de asigurări Global-Broker SRL din Bălți este acreditată de majoritatea instituțiilor de credit. Lucrăm cu succes cu companii moldovenești de frunte:MoldAsig, Mold Cargo, AcordGrup, Asterra Group, General Asigurari, Intact, Garantia Asigurari.Suntem parteneri ai GRAWE CARAT Asigurari, o parte a concernului financiar austriac GRAWE. Suntem parteneri ai campaniilor internaționale „Transelite” S A, compania de asigurări Donaris.
Utilizarea tehnologiei informaționale a făcut posibilă simplificarea procesului de cumpărare a produselor de asigurare.

Acum, pentru a calcula costul poliței Dvs. de asigurare, puteți utiliza calculatorul nostru online..

Pentru a vă economisi timpul, am introdus un formular online. Adică, puteți achiziționa asigurări fără a părăsi casa sau biroul.
Avantajele Global-Broker SRL:

  1. Gamă largă de propuneri. Aveți ocazia să comparați prețurile de asigurare ale diferitelor companii în timp real. Serviciul nostru identifică asigurătorii și ofertele acestora. Vă vom prezenta avantajele și dezavantajele produselor și, prin urmare, vă vom ajuta să faceți alegerea corectă.
  2. Suntem un broker de asigurări. Aceasta înseamnă că suntem obiectivi și nu impunem niciun serviciu. Împuternicirea noastră principală este selectarea condițiilor individuale pentru întocmirea unui contract de asigurare. Luăm în considerare toate dorințele clientului care ne-a contactat.
  3. Fiabilitate garantată. Toți partenerii noștri sunt companii cu o bună reputație, o experiență de lucru extinsă și performanțe financiare excelente.
  4. Vă oferim informații detaliate și în timp util cu privire la produsele de asigurare, precum și asistență în cazul unui eveniment asigurat și obținerea de despăgubiri.
  5. Compania noastră reprezintă interesele Dumneavoastră în fața asigurătorului și soluționează orice litigii cu acesta. Încercăm să soluționăm evenimentul asigurat fără a ne adresa instanței.
  6. Nivelul avansat al serviciilor este confirmat de recenziile clienților noștri.

Наши Партнёры