Asigurarea mărfii – CMR - GlobalAsig.MD

Asigurarea mărfii - CMR

Asigurarea de marfă se referă la asigurarea mărfurilor care necesită transportare. Serviciul asigură acoperirea tuturor pierderilor din timpul transportului, precum și a posibilelor pierderi sau daune a bunurilor. Orice transportator este responsabil pentru încărcătura transportată pe parcursul întregii etape de transport, până în momentul în care marfa este transferată către destinatar. Transportul auto este considerat unul dintre cele mai riscante tipuri de transport de marfă, prin urmare, vă sfătuim să vă protejați de pierderile și sancțiunile financiare prin contractarea unei asigurări în Bălți (Moldova) cu Global-Broker SRL.
Este mai profitabil pentru client să utilizeze serviciile unui broker de asigurări. Agențiile de brokeraj sunt persoane juridice independente, care nu sunt interesate să vândă nici un produs specific de pe piața asigurărilor, așa cum fac agenții de asigurări. Scopul nostru este de a găsi cea mai avantajoasă ofertă pentru Dvs. și de a vă proteja interesele pe toată perioada asigurării. Vă vom găsi cea mai potrivită ofertă pe piața asigurărilor!

Global-Broker SRL -

este o asigurare de încredere în Moldova cel mult condiții favorabile pentru client.

Serviciile noastre:
Protejăm toate tipurile de marfă: mare, mică, cu sau fără ambalaj. Oferim clienților noștri servicii oficiale. Pentru a vă asigura de acest lucru, este suficient să introduceți datele ofertei CRM. Pe lângă obținerea asigurării la birou, este posibil să obțineți asigurare online. Durează doar câteva minute pentru a verifica suma asigurată. Doar introduceți datele inițiale, un calculator la îndemână va calcula totul de la sine.

Clienții noștri pot asigura mărfuri valoroase atunci când:

  • efectuază transport unic;
  • transport regulat de marfă;

Ce cazuri sunt considerate asigurate?

  • accidente rutiere;
  • dezastre naturale (ninsoare, furtună puternică, inundații, grindină și altele);
  • Orice riscuri posibile în timpul descărcării sau încărcării.

Ce condiții sunt discutate în contract?

  • Timpul. Asigurarea începe de la încărcarea mărfii și durează până la sfârșitul transportării. Aceasta include și cazul, dacă este specificat în contract, depozitarea mărfurilor într-un depozit la punctului final de livrare. Termenul poate fi limitat la 30 de zile.
  • Suma. Aceasta este plata pe care Asigurătorul se angajează să o asigure atunci când securizează marfa. Cantitatea este negociată în contract de către cele două părți și nu se modifică până la sfârșitul tranzacției. Ca valută este folosită - leul pe teritoriul Republicii Moldova, iar pentru export - altă monedă străină.
  • Teritoriu. Numai acele regiuni și țări care sunt specificate în contract.
  • Despăgubiri pentru daune. La detectarea daunelor premeditate sau a furtului de bunuri valoroase, contractul nu are forță juridică.

Наши Партнёры