Asigurarea auto CASCO. - GlobalAsig.MD

De ce ai nevoie de asigurarea auto CASCO ?

CASCO este o asigurare voluntară pentru vehicule care acoperă riscurile propriei mașini. Adică, dacă polița OSAGO compensează daunele cauzate de terți, atunci CASCO compensează el însuși daunele asiguratului. Nu contează cine este responsabil pentru incident. O astfel de asigurare auto în Bălți acoperă următoarele riscuri de asigurare: accidente, furt auto, acțiuni rău intenționate ale unor terțe părți, daune aduse mașinii în caz de dezastre naturale și altele.
Puteți încheia o asigurare auto pentru o lună, timp de 3 luni sau mai mult. Compania noastră Global-Broker SRL oferă alte tipuri de asigurări. De exemplu, asigurare auto nelimitată la un preț atractiv. Calculatorul de asigurare auto de pe site-ul nostru vă va ajuta să calculați asigurarea CASCO și OSAGO pentru autovehicule.

Prețul asigurării auto variază în funcție de:

  • Caracteristicile vehiculului: durata de viață, valoarea de piață, marca, modelul și altele.
  • Opțiuni de plată și condițiile contractului: riscuri asigurate, prezența/absența unei francize, vârsta și experiența de conducere a asiguratului, perioada contractului, istoricul asigurărilor șoferului, zona de acoperire a poliței. Unele companii oferă servicii suplimentare, din care cauză crește costul politicii. De exemplu, repararea de către dealer sau asigurarea echipamentelor suplimentare. Prin urmare, înainte de semnarea contractului, este necesar să se clarifice informațiile despre riscurile acoperite. De asemenea, există o ofertă specială CASCO, care vizează o anumită categorie de clienți cu risc ridicat. Prețul unei astfel de asigurări auto în Bălți este mai mic, deoarece include o serie de restricții. Ofertele speciale se referă la proprietarii de mărci și modele specifice de mașini, șoferii cu sau fără experiență, proprietarii de mașini scumpe sau second hand etc. Prin urmare, dacă aveți riscuri specifice de afaceri sau stil de viață, căutați oferte de asigurare non-standard. Lucrați proactiv, calculați-vă plata prin calculatorul de asigurare casco și apelați la http://GlobalAsig.md/

Наши Партнёры