Persoane fizice - GlobalAsig.MD

Asigurare auto

1Ce este OSAGO.

Asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (OSAGO) este un acord încheiat între proprietarul vehiculului, adică asiguratul (persoana juridică sau persoană fizică) și compania de asigurări. În schimbul primelor de asigurare, asigurătorul se obligă să plătească daunele cauzate unei terțe părți în cazul unor circumstanțe neprevăzute.

Tip de asigurare - asigurare OBLIGATORIE

2Ce este Cartea Verde.

Carte verde - asigurarea obligatorie a răspunderii civile a proprietarilor de vehicule pe teritoriul țărilor care participă la sistemul internațional de carte verde, conform căreia companiile de asigurări de la care puteți cumpăra o poliță de carte verde vor rambursa costurile asociate cu provocarea daunelor vehiculului, altor bunuri, vieții și sănătatea terților din cauza unui accident.

Atunci când un vehicul părăsește teritoriul țărilor care sunt membre ale sistemului Cărții Verzi, proprietarul acestuia este obligat să cumpere un certificat de formă unificată, adică circulația fără această politică pe teritoriul acestor țări este interzisă.

3Pentru ce este CASCO?

CASCO este o asigurare auto voluntară care acoperă riscurile propriei mașini. Astfel, dacă polița de asigurare CTP compensează daunele provocate unor terți, atunci CASCO compensează daunele asigurate, indiferent de cine este vinovatul accidentului.

CASCO acoperă atât daunele provocate ca urmare a accidentelor, acțiunilor rău intenționate ale terților, calamităților naturale, cât și daunelor ca urmare a furtului unui vehicul, a pieselor sau a pieselor acestuia. Astfel, dacă există un risc crescut de furt al mașinii dvs., CASCO va fi principalul mijloc de minimizare a posibilelor daune.

Asigurări personale

Accidentele se întâmplă mai des decât ne așteptăm. Indiferent de vârstă, poziție, statut, afaceri pe care le facem, într-o zi, un eveniment neprevăzut poate afecta nu numai viața noastră, ci și viața familiilor noastre.
1Asigurarea accidentelor personale.

De ce ai nevoie de asigurare pentru accidente? Asigurarea de accidente de la GlobalAsigurari este concepută pentru a proteja oamenii de circumstanțe neprevăzute, cum ar fi pierderea temporară a capacității de muncă, invaliditatea și chiar decesul din cauza unui accident.

Ce riscuri acoperă asigurarea împotriva accidentelor? Asigurarea pentru accidente va oferi protecție împotriva circumstanțelor neprevăzute care s-au produs spontan și au avut ca rezultat răni, fracturi, arsuri, luxații, înec, șoc anafilactic și multe altele.

2Asigurare medicală pentru un nerezident

Într-un moment în care migrația internațională a devenit foarte populară, toată lumea trebuie să știe că șederea legală pe teritoriul unui stat străin presupune respectarea anumitor condiții prevăzute de legea statului respectiv. Acest fapt se aplică și Republicii Moldova.

Străinii aflați pe teritoriul Republicii Moldova pot solicita dreptul de ședere temporară. Iar cei care au acest drept pot solicita dreptul de ședere permanentă în țară. Atât în ​​primul, cât și în al doilea caz, cererea de ședere temporară permanentă este satisfăcută prin eliberarea unui permis de ședere - un document care confirmă dreptul dvs. la ședere temporară permanentă.

3Prevenirea accidentelor pentru șofer și pasageri
Accidentele se întâmplă mai des decât ne așteptăm. Indiferent de vârstă, poziție, statut, afaceri pe care le desfășurăm, într-o zi, un eveniment neprevăzut poate afecta nu numai viața noastră, ci și viața familiilor noastre .. Consecințele sunt întotdeauna neplăcute, dar situația se înrăutățește atunci când victima este debitorul băncii și are obligațiile de a rambursa împrumutul. Accidentele sunt asigurate că:
  • Accidentele sunt asigurate că: a dus la pierderea temporară a capacității de lucru: traume, vătămări, comotie etc.
  • invaliditate cauzată
  • moarte

Asigurarea locuinței

Asigurarea imobiliară este un tip de asigurare voluntară de apartamente, case, garaje, magazii, orice alte tipuri de proprietăți imobiliare care au un scop economic, de la avarii sau distrugeri.

În ciuda faptului că asigurarea imobiliară este un tip voluntar de asigurare, există cazuri de asigurări imputate prevăzute de bănci atunci când emit împrumuturi ipotecare. Banca se obligă să încheie o asigurare, dar îi lasă asiguratului dreptul de a alege independent un asigurător.

Pe lângă bunurile proprii și ipotecate, bunurile închiriate pot fi, de asemenea, supuse asigurării. Perioada asigurării De regulă, contractul de asigurare imobiliară se încheie pe 1 an.

Asigurare de calatorie


Asigurare de sănătate de călătorie, acum acoperită pentru COVID-19

Asigurarea medicală în străinătate este strict necesară atunci când călătoriți sau stați temporar în afara țării.

V-ați planificat vacanța până la ultimul detaliu, dar totul poate merge prost în câteva secunde, pentru că nu știți niciodată cum va reacționa corpul dumneavoastră la condițiile climatice, la temperatură, precum și la caracteristicile gastronomice ale statului pe care intenționați să îl vizitați. Indiferent dacă călătoriți cu familia, călătoria de afaceri sau lucrați în străinătate, asigurarea de sănătate garantează accesul la serviciile de îngrijire a sănătății în caz de boală, accident sau alte situații care vă pot afecta sănătatea.

Principalele cazuri de asigurare sunt:

  • Boală acută bruscă;
  • Leziuni, vătămări corporale și probleme de sănătate rezultate în urma unui accident;
  • Moartea persoanei asigurate ca urmare a unei boli bruște sau a unui accident.

Comanda

Partenerii noștri