Asigurarea auto RCA Osago - GlobalAsig.MD

OSAGO -

este o asigurare de răspundere civilă. Este o politică de asigurare care garantează fiecărui șofer să evite cheltuielile inutile în circumstanțe neprevăzute (vătămări într-un accident, deteriorarea unui vehicul în caz de accident), dacă se produc daune vieții, sănătății sau vehiculului terților părți. Compania Global-Broker SRL oferă utilizarea serviciului de asigurare auto Moldova Bălți.
Conform legii, proprietarii de mașini sunt obligați să asigure riscul răspunderii civile atunci când folosesc un vehicul. În caz de accident, acest lucru vă va permite să rezolvați conflictul prin economie de nervi și să compensați daunele cauzate de Dvs., victimelor fără propriile pierderi financiare.

Avantajele obținerii unei polițe pentru proprietarii de mașini. Polița Osago acoperă toate costurile de reparație sau tratament în caz de accident sau incident. Absența unui astfel de document:

  • vă va afecta semnificativ portofelul propriu. Va trebui să plătiți din buzunar;
  • va duce la o problemă reală. Mașina nu va fi înregistrată în baza de date a poliției rutiere. Ca urmare, nu veți putea trece o inspecție tehnică sau obține un număr de înregistrare;

Vă atragem atenția asupra faptului că evenimentul nu va fi asigurat dacă accidentul s-a produs din cauza:

  • Accident rutier cu vinovatul care a evadat de la fața locului
  • Un accident, al cărui vinovat a fost în stare de ebrietate
  • Accident, al cărui vinovat nu posedă OCAGO
  • Accident în timpul antrenamentului într-o școală de șoferi
  • Accidente în timpul unei competiții de curse

Servicii Global-Broker SRL

  • asigurare auto pentru o lună în Moldova
  • asigurare auto de durată lungă.

Global-Broker SRL oferă emiterea OSAGO online în Moldova. Aceasta va oferi economii de timp și veți primi un document în câteva ore de la efectuarea comenzii de la distanță. Lasăți aplicații pe site! Pentru a comanda, trebuie să furnizați documente care să confirme că sunteți proprietarul acestui vehicul. Contactați managerul Global-Broker SRL pentru a obține informații utile.

Calculator de asigurare.

Pe site-ul nostru puteți calcula asigurarea transportului. Introduceți doar parametrii necesari ai vehiculului, calculatorul va calcula prețul respectiv. Costul poliței este influențat de gradul de deteriorare a vehiculului, de calitatea conducerii și de absența unui accident. În câteva minute veți primi cele mai bune oferte de la cele mai fiabile companii de asigurări din Moldova. Pentru a încheia o asigurare de la distanță, introduceți toate datele în formularul de pe site și primiți o poliță de asigurare direct prin poștă. În doar câteva minute veți deveni posesorul unei politițe de asigurare în Moldova. Suntem fideli fiecărui client!

Наши Партнёры