Asigurarea covid-19 - GlobalAsig.MD

De ce este necesară asigurarea covid-19 pentru coronavirus?

Covid-2019 este o infecție respiratorie virală acută care cauzează adesea pneumonie virală. Coronavirusul se transmite prin picături aeriene și prin contactul casnic.
Când sunt infectate, pot apărea următoarele simptome:

 1. tuse seacă;
 2. spasme musculare;
 3. senzație de greutate în piept;
 4. stare generală de rău;
 5. durere de cap;
 6. temperatura corporală crescută.
Numărul cazurilor de boală în lume crește exponențial. Peste 44 de milioane de oameni au fost infectați de la începutul pandemiei și peste 1 milion au murit din cauza complicațiilor cauzate de virus. Având în vedere acest lucru, a apărut un nou tip de asigurare personală - asigurarea împotriva coronavirusului Covid-19.
Compania noastră Global-Broker SRL vă oferă asigurări împotriva coronavirusului în Moldova Bălți. Acoperă riscul de afectare a sănătății rezultat de infecția bruscă cu SARS-Cov-2 (COVID-19). Un eveniment asigurat este o confirmare a rezultatului testului pozitiv, dar nu mai devreme de 14 zile de la data semnării contractului. Atunci când se produce, compania noastră se angajează să ramburseze costurile asociate tratamentului în cadrul sumei asigurate. Asigurarea Coronavirus acoperă costurile:
De asemenea, atunci când planificați o călătorie în străinătate, puteți încheia o asigurare de călătorie cu noi. De exemplu, asigurarea împotriva coronavirusului în Ucraina pentru străini. Când apare un eveniment asigurat, trebuie întreprinse următoarele acțiuni: Informați reprezentantului nostru despre un rezultat pozitiv al testului Covid în termen de 72 de ore.Depuneți o cerere de rambursare a cheltuielilor legate de apariția unui eveniment asigurat. Următoarele documente trebuie atașate acestuia:
 • O copie a cărții de identitate;
 • Poliță de asigurare medicală suplimentară;
 • Teste pentru SARS-Cov-2 cu rezultate pozitive și negative;
 • Rețete eliberate de un medic;
 • Chitanța de plată pentru serviciile medicale;
 • Chitanțe pentru plata medicamentelor cumpărate.
Indemnizația de asigurare se efectuează în termen de 14 zile de la data confirmării rezultatului testului negativ pentru covid. Ai grijă de tine și de cei dragi.

Наши Партнёры