Uncategorized @ro - GlobalAsig.MD
august 19, 2021

Regulile de intrare în Ucraina s-au înăsprit: ce așteaptă pe călătorii străini

La 5 august 2021, Cabinetul de Miniștri al Ucrainei a introdus noi reguli de intrare pe teritoriul Ucrainei în contextul  pandemiei. Autoritățile intenționează să prevină un nou val de infecție cu coronavirus și răspândirea tulpinii mai periculoase- Delta. Inovațiile sunt diferite pentru cetățenii din Ucraina și cei din străinătate. Reguli de intrare în Ucraina pentru cetățenii străini. Apatrizii care intră în țară trebuie să posede o asigurare de sănătate care să acopere tratamentul cu coronavirus și unul dintre următoarele documente: 1) Certificat de vaccinare  aprobat de OMS; 2) Un rezultat negativ al testului pentru infecția cu coronavirus, efectuat nu mai […]
august 19, 2021

România a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic

La 5 august 2021, autoritățile române au actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic sporit privind infecția cu coronavirus.
august 19, 2021

Poliță de asigurare cu suport extins 24/7 – Casco Vip

Acest contract de asigurare oferă nu numai acoperirea unui număr de riscuri, dar și asistență nonstop la trafic. Liniștea și siguranța sufletească, sprijinul în caz de urgență. Deținătorii cardului CASCO VIP pot binefecia non-stop de asistență rapidă și gratuită oriunde, 24 din 24.