Trimiteți o cerere pentru Asigurare CASCO

Acum polița de asigurare poate fi primită prin e-mail. Brokerul de asigurări va selecta cea mai bună ofertă de asigurare și cel mai bun preț pentru asigurare.

  Tipuri și caracteristici ale asigurării auto în Moldova

  Asigurarea auto este unul dintre tipurile de asigurare, care protejează interesele materiale asociate cu costurile de reparare a vehiculului; ca urmare a unui accident sau defecțiuni, precum și a despăgubirilor pentru daunele cauzate terților părți, care folosesc vehiculul.

  Desigur, nici o asigurare nu protejează de un posibil accident, dar este capabilă să minimizeze daunele. Polița de asigurarea auto obligatorie în Moldova trebuie procurată în termen de 10 zile de la achiziționarea mașinii. Proprietarul nu are o altă alegere, nu este rost să se amâne procedura. În plus, în mod voluntar, șoferul poate procura o poliță de asigurare Casco.

  Ofertele, care permit să vă protejați interesele asigurării auto în Moldova:

  1) OSAGO (RCA) este un tip obligatoriu de asigurare care vizează protejarea economică și interesele sociale. Procurând o poliță (Global insurance), șoferul își protejează riscurile și cheltuieli financiare în cazul când devine vinovatul accidentului. Adică în schimbul primelor de asigurare, compania de asigurări se obligă să plătească despăgubiri pentru daune în caz de accident la adresa unei terțe părți.

  Asigurarea este valabilă pe întreg teritoriul Moldovei.

  2) „Cartea verde” este aceeași asigurare obligatorie de răspundere civilă

  pentru proprietarii de autoturisme, dar pe teritoriul țărilor – membre ai sistemului Green Card. Asigurarea este obligatorie la deplasarea mașinii pe teritoriul acestor state. Fără un certificat de asigurare Green Card, șoferul nu va putea traversa  vamă.

  3) CASCO este o asigurare auto voluntară (asigurare auto), care

  acoperă riscurile propriei mașini. Dacă polița de asigurare OSAGO (RCA) compensează daunele, cauzate unor terțe părți, CASCO despăgubesc prejudiciul pentru cel asigurat , indiferent cine este vinovatul accidentului. De asemenea, evenimentele asigurate sunt destinate  daunelor produse de părțile terțe, calamități naturale, furtul mașinii, al pieselor sau părților componențe. Compania noastră vă oferă condiții favorabile de asigurare auto. Aici puteți afla cele mai bune oferte de la 12 companii de asigurări, precum și beneficiile și caracteristicile fiecărui produs oferit. Echipa noastră va selecta oferta benefică pentru Dvs. personal.