Trimiteți o cerere pentru Asigurare RCA

Acum polița de asigurare RCA poate fi primită prin e-mail. Brokerul de asigurări va selecta cea mai bună ofertă de asigurare și cel mai bun preț pentru asigurare.

  Tot ce trebuie să știți despre OSAGO (RCA).

  Polita  OSAGO a apărut în practica proprietarilor auto din Moldova în urmă cu 14 ani. De atunci, toți șoferi sunt obligati să încheie anual o asigurare RCA pentru vehiculul său.

  Pentru ce este necesar  RCA?

  Abrevierea „RCA ” înseamnă „ asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto”. Cu alte cuvinte, este protecția conducătorului auto de riscurile și costurilor financiare, în cazul când devine vinovatul unui accident de circulație. În acest caz despăgubirea părții vătămate va fi plătită de compania de asigurări cu care a fost încheiat contractul de proprietarul mașinii. Este important să înțelegem că repararea propriului vehicul va fi efectuată de vinovatul accidentului, adică pe cont propriu.

  Ce înseamnă lipsa RCA?

  Asigurarea, împreună cu permisul de conducere și certificatul de înmatriculare a vehiculului, sunt incluse în listă documente pe care un ofițer de poliție rutieră are dreptul să solicite șoferului.

  În consecință, absența OSAGO este o încălcare, care se pedepsește  administrativ.

  De unde poți procurată o poliță autentică RCA?

  Atunci când alegeți o companie https://globalasig.md/contact-us/ , asigurați-vă în primul rând că posedă o licență a activității de asigurare. Pe lângă firme, brokerii de asigurări pot vinde polițe OSAGO.

  Principalele avantaje ale unui broker de asigurări sunt obiectivitatea și garanția fiabilității. Respectiv, Global-Broker SRL reprezintă interesele clientului în fața  asigurătorului pe probleme în ansamblu.

  Ce determină prețul RCA?

  Costul asigurării depinde de o serie de factori: masa vehiculului, volumul motorului, numărul de locuri pentru pasageri, prezența / absența unui accident, durata asigurării. Calculator online (calculatorul RCA Moldova) vă permite să calculați costul poliței fără a părăsi domiciliul. Mai mult, puteți procura polița de la distanță. Trebuie doar să introduceți toate datele în formularul de pe site-ul nostru web și în câteva minute veți primi o poliță de asigurare prin poștă.