martie 1, 2022

Ajutor în caz de accident

Opțiunea este deosebit de populară în rândul șoferilor, cărora le este mai greu să facă față emoțiilor în  situație de urgență.
martie 1, 2022

Evaluarea daunelor auto în caz de accident sau în caz de urgență

În companiile de asigurări cu autoritate, sumele compensației acoperă costurile necesare pentru restaurare. De importanță deosebită sunt abilitățile expertului în accidentele de mașini: o examinare calitativă a locului  accidentului,  evaluarea  defectelor mașinii, capacitatea de a restabili împrejurările  accidentului.
ianuarie 19, 2022

Cum să cunoști istoricul unei mașini în timp 90 de secunde înainte de a o procurara în Moldova?

Piața de mașini second hand din Moldova a avut întotdeauna de o cerere avansată. Producția de mașini noi a scăzut în 2021, rezervele dealerilor a scăzut, dar cererea este încă puternică. Prin urmare, cumpărătorii sunt nevoiți să-și îndrepte atenția către piața secundară a pieții de  mașini. Desigur, noii proprietari doresc să cunoască cât mai multe informații pozitive despre achiziția lor înainte de procurare. Acum fiecare abonat MOLDCELL are o astfel de oportunitate și are nevoie doar de un smartphone cu acces la Internet. Informațiile despre vehicul pot fi obținute prin SMS. Există un portal de servicii electronice   ce oferă informații […]
decembrie 2, 2021

Specifica asigurării mărfurilor frigorifice CMR

Vă puteți informa despre condițiile de emitere a asigurării CMR pe site-ul nostru sau  la numărul de telefon: +373 79 00 36 11. Angajatul nostru va răspunde la toate întrebările.
noiembrie 4, 2021

GLOBALASIG — 11 ani pe piață: compania oferă noi servicii de asigurare

Agentii GlobalAsig manifestă o abordare individuala a fiecarui caz, profesionalism si oferte de asigurare accesibile, popularizeaza cultura asigurarilor in Moldova.
octombrie 4, 2021

Asigurare Covid-19 pentru călătorii în Ucraina

Datorită situației actuale de pandemie, multe țări au introdus asigurarea obligatorie de sănătate contra Covid-19. Pentru călătoriile în țările vecine, trebuie să solicitați în avans o poliță de asigurare Covid-19.
octombrie 4, 2021

Asigurarea bunurilor în Moldova si România

Compania de asigurări „INTACT ASIGURARI GENERALE” S.A. activează ca partener al asigurării de proprietate în Moldova, care se angajează să asigure interesele bunurilor Asiguratului legate de deținerea, înstrăinarea, utilizarea bunurilor din cauza deteriorării sau distrugerii bunului asigurat.
octombrie 4, 2021

Asigurare CMR Moldova

Asigurarea răspunderii a transportatorilor și expeditorilor  în timpul activităților lor în transportarea  mărfurilor  CMR se efectuează pe portalul GlobalAsig.MD cu o companie parteneră "INTACT ASIGURARI GENERALE" SA.
august 19, 2021

Poliță de asigurare cu suport extins 24/7 – Casco Vip

Acest contract de asigurare oferă nu numai acoperirea unui număr de riscuri, dar și asistență nonstop la trafic. Liniștea și siguranța sufletească, sprijinul în caz de urgență. Deținătorii cardului CASCO VIP pot binefecia non-stop de asistență rapidă și gratuită oriunde, 24 din 24.