Știri - GlobalAsig.MD
ianuarie 19, 2022

A fost elaborat un proiect de lege privind garanţiile pe piaţa asigurărilor de viaţă

Elaborarea proiectului de lege a fost deja finalizată. În plus, se plănifică îmaintarea guvernului și apoi Dumei de Stat. Acest lucru este planificat pentru anul acesta.
decembrie 26, 2021

Șoferul care a avariat mașina din cauza scurgerii pluviale deschise a fost răsplătit cu 150.000 de lei

O modalitate fiabilă de a vă proteja vehiculul de situații neprevăzute este CASCO. GlobalAsig, în parteneriat cu INTACT, oferă asigurare VIP CASCO. Acest contract de asigurare nu numai că acoperă majoritatea riscurilor, dar oferă și asistență rutieră 24/7.
decembrie 22, 2021

Camera de Conturi a numit defecte ale sistemului de asigurări de sănătate din Rusia

Activitățile companiei GlobalAsig vizează dezvoltarea pieței asigurărilor din Moldova și oferirea de produse de asigurare noi, de mare eficiență. Compania noastră oferă toate tipurile de asigurări și își îndeplinește cu conștiință obligațiile.
decembrie 22, 2021

Medicii din Rusia au chemat să schimbe sistemul de asigurări de sănătate

Pe site-ul nostru aveți acces la un calculator online și înregistrarea online a unui contract de asigurare. Folosind acest serviciu, puteți calcula costul asigurării care Vă interesează și puteți încheia un acord cu compania noastră fără a părăsi locuința.
decembrie 22, 2021

Au fost desființate amenzile pentru șoferii care și-au uitat permisul de conducere acasă

Potrivit modificărilor, șoferii nu vor mai fi supuși penalităților pentru lipsa permisului de conducere. În acest caz, va fi suficientă prezentarea unui act de identitate valabil.
decembrie 13, 2021

Cine riscă să fie pus în carantină de sărbători la sosirea în România

Persoanele care traversaează hotarul fără un curs complet de vaccinare trebuie să se autoizoleze timp de 10 zile, chiar dacă au un test negativ pentru COVID-19.
decembrie 7, 2021

Noi reguli de intrare pe teritoriul Moldovei

Cu o poliță de la GLOBALASIG, Vă protejați viața și sănătatea în timp ce călătoriți fără anxietate și teamă. La biroul nostru, sau online, pe website puteți oforma în prealabil  o poliță de asigurare cu acoperire privind infecția cu coronavirus.
noiembrie 24, 2021

Propuneri pentru îmbunătățirea climatului investițional în Republica Moldova

Compania GLOBALASIG oferă toate tipurile de asigurări medicale pentru persoane fizice și juridice, precum și asigurarile medicale pentru călătorii cu acoperire pentru COVID-19, necesară deplasărilor în străinătate.
noiembrie 4, 2021

Ministerul Afacerilor Externe a publicat, reguli actualizate pentru vizitarea anumitor țări pentru cetățenii Republicii Moldova

La prezentarea unui certificat de vaccinare, sau a unui test negativ pentru coronavirus, este posibilă vizitarea țărilor care au ajuns la un acord bilateral cu Republica Moldova. În viitor, regulile de intrare se vor schimba în funcție de situația epidemiologică din țară.