iunie 3, 2022

Asigurările obligatorii auto în Moldova vor crește prețul de la 1 august

Portalul de asigurări GlobalAsig.MD informează că de la 1 august 2021, tarifele pentru asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto, polița OSAGO/RCA vor crește în Moldova.
mai 16, 2022

A fost introdusă asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru deteriorări ale vehiculelor

Pe portalul de asigurari GlobalAsig poti încheia asigurare RCA fara a iesi din casa ta. Este necesar să întroduceți datele solicitate în calculatorul online (calculatorul asigurare) și să comandați asigurarea RCA Moldova.
mai 16, 2022

Moldova lansează instrumente online pentru verificarea calculului primelor de asigurare OSAGO și Cartea Verde

Sistemul „bonus-malus” este utilizat pentru întocmirea contractelor RCA (rca md) pentru vehiculele înmatriculate în Moldova.
mai 16, 2022

CASCO este mai ieftin decât un credit de la GlobaAsig în Moldova

Pe portalul GLOBALASIG din secțiunea calculator casco, este ușor să calculezi cât va costa cea mai convinabilă asigurare pentru mașina Dstră.
mai 16, 2022

Au crescut salariile din domeniul asigurărilor și finanțelor în Moldova

Pe portalul de asigurări Globalasig.md poți obține chiar și asigurare online. Pentru a face acest lucru, completați formularul electronic al calculatorului.
martie 22, 2022

TOP 5 riscuri în asigurarea proprietății private

Rezultatele studiului confirmă faptul că proprietatea cetățenilor are nevoie de protecție prin asigurare. O decizie rezonabilă  este să vă asigurați de daune procurând o poliță online Chișinău.
martie 22, 2022

Evaluările de stabilitate financiară a șase asigurători ruși au scăzut

În urma retrogradării ratingurilor Federației Ruse, agenția de rating autorizată Fitch a retrogradat pozițiile următoarelor companii de asigurări: Alliance, VSK, Euroins, Soglasie, Alfastrakhovanie și RNPC.
martie 22, 2022

Cum va afecta industria globală de asigurări invazia Ucrainei de către Rusia

Pentru a încheia un contract de asigurare auto, valabil pe teritoriul Republicii Moldova,  este suficient să încheiați asigurare online (asigurare carte verde online) pe portalul globalasig.md.
martie 20, 2022

Prognozele specialiștilor privind prețurile pentru RCA

Încheierea contractului de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto se dovedeşte cu poliţa de asigurare RCA, cu condiţia achitării integrale a primei de asigurare.