Calculați costul asigurării online

Asigurarea RCA, polita RCA

Asigurarea auto RCA.

OSAGO este o asigurare de răspundere civilă. Este o politică de asigurare care garantează fiecărui șofer să evite cheltuielile inutile în circumstanțe neprevăzute (vătămări într-un accident, deteriorarea unui vehicul în caz de accident), dacă se produc daune vieții, sănătății sau vehiculului terților părți.

Compania Global-Broker SRL oferă utilizarea serviciului de asigurare auto Moldova Bălți.

 Casco  →  Evaluarea daunelor   → Asistență în caz de accident

Asigurarea medicală

Asigurare medicală de călătorie din Moldova.

Oferim condiții speciale de asigurare medicală pentru persoanele care călătoresc în străinătate. Costurile posibilelor servicii medicale sunt acoperite de Donaris pe baza contractului încheiat și a politicii medicale.

Asigurare de la COVID-19  Asigurarea COVID-19 în Ucraina 

Aplicare pentru Carte Verde

Este necesară o carte verde pentru călătoria cu mașina în străinătate în țările UE și CSI.

Site-ul Globalsign prezintă un calculator de asigurare Carte Verde. Calculați asigurarea pentru ca mașina să intre în țările incluse în acest sistem direct pe site, în câteva clicuri. De exemplu, puteți calcula valoarea asigurării pentru a intra în Ucraina sau în orice altă țară CSI sau Europeană.

Carte verde pentru România   Carte verde pentru Rusia și Ucraina

Asigurare de proprietate

Achiziționarea de bunuri într-o ipotecă nu este o procedură ușoară care necesită o atenție specială și mult timp de la Împrumutat. Trebuie să rezolvăm multe probleme, dintre care una este înregistrarea unei polițe de asigurare.

Conform legislației, această procedură este obligatorie. Alte opțiuni-asigurarea titlului și asigurarea de viață sunt voluntare și contribuie la creșterea șanselor de aprobare a împrumutului.

→ Asigurarea bunurilor imobile în România   Asigurări de viață

Toate tipurile de asigurări în Moldova pe portal GlobalAsig

Asigurarea unei case, cabane sau apartamente

Puteți selecta riscurile individuale pe care le considerați mai probabile sau puteți activa toate opțiunile posibile.

Asigurare călători

de la 30.000 MDL
valoarea protecției de asigurare

Asigurare
Casco (Casco)

de la 30.000 MDL
valoarea protecției de asigurare

Asigurare CMR

Asigurarea activităților de transport de marfă CMR se realizează pe portalul Globalsign cu o companie parteneră «INTACT ASIGURARI GENERALE» SA.

Asigurarea, împreună cu permisul de conducere și certificatul de înmatriculare a vehiculului, sunt incluse în lista documentelor pe care un ofițer de poliție rutieră are dreptul să le solicite șoferului.

Prin urmare, absența unei polițe OSAGO / RCA expirate este o încălcare care se pedepsește administrativ. Contactați compania noastră pentru sfaturi —+373 60 23 55 51

Alegerea unui portal de asigurare Globalsign.MD, vi se garantează o abordare individuală și un serviciu de înaltă calificare. Principalele avantaje ale unui broker de asigurări sunt obiectivitatea și garanția fiabilității.

Compania noastră reprezintă interesele clientului său în fața companiei de asigurări și rezolvă toate problemele care apar. Puteți găsi cea mai convenabilă ramură la harta Google.

Costul asigurării depinde de o serie de factori: vehiculul în sine, capacitatea motorului vehiculului, numărul de locuri pentru pasageri, absența unui accident, durata asigurării.

Calculatorul online arată costul aproximativ al poliței de asigurare. Avem întotdeauna un frumos „bonus” de așteptare pentru tine atunci când vă înregistrați.

Noutăți în domeniul asigurărilor din Moldova

Înregistrarea online a asigurărilor RCA în Bălți, Chisinau și pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Portalul asigurărilor GlobalAsig.MD oferă serviciul de înregistrare a unei polițe de asigurare online fără vizita dvs. la biroul nostru. Înregistrarea și vânzarea asigurărilor prin Internet este foarte convenabilă și vă va economisi timp.

Pe site, puteți alege și cumpăra o poliță de asigurare fără a părăsi casa sau locul de muncă. Alegând o companie de asigurări, vă puteți familiariza cu lista de produse și servicii de la diferite companii de asigurări: Asterra grup sa, Intact asigurări, Acord grup, Donaris asigurări și Transelit sa, Garantie ca sa, Moldcargo sa și altele.

În calculatorul online, puteți afla prețul asigurării sau puteți emite o poliță de asigurare ieftin, precum și puteți compara tarifele și ofertele de la diferite companii.

Pentru a aplica pentru asigurare, trebuie să completați un formular electronic de calculator, care vă va ajuta cu instrucțiuni pas cu pas. Dacă aveți dificultăți, angajații companiei vă vor răspunde la toate întrebările în fereastra de chat sau sunând la +373 60 23 55 51

Documentul de asigurare este emis în câteva minute, rapid și simplu.