Ajutor în caz de accident

,,Asistența în caz de accident,, este un supliment excelent  la polița Dvs. de asigurare. Opțiunea poate fi utilizată cu polița  RCA și CASCO. Între timp, în cazul unui accident sau a unei  defecțiuni obișnuite în  drum, un consultant auto se va ocupa de toate  problemele apărute.

Numărul de vehicule și intensitatea traficului urban este în continuă creștere. O dată cu aceasta, cresc și statisticile accidentelor. În cazul majorității mărcilor de mașini, chiar și daune minore provoacă daune materiale semnificative și probleme tuturor părților.

În trafic apar situații neprevăzute,  neobișnuite,  când este necesară remedierea unei defecțiuni, apelarea unui camion de evacuare, obținerea consultanței  juridice într-un caz controversat etc.

La întocmirea  anexei  „Ajutor în caz de accident”, șoferul va putea  obține  oricând ajutorul unui consultant auto, e necesar doar să sunați:

  • Asistență tehnică: deschiderea ușilor, pornirea motorului, realimentarea, înlocuirea unei roți cu alta de rezervă standard;
  • Căutarea autoturismului evacuat;
  • Ajutor medical în cazul traumatismelor obținute în urma accidentelor rutiere;
  • Evacuarea autoturismului defectat în accident sau în caz de avariere;
  • Consultare juridică;

Opțiunea este deosebit de populară în rândul șoferilor, cărora le este mai greu să facă față emoțiilor în  situație de urgență.

Solicitați online un supliment la poliță de asigurare pe portalul GlobalAsig.md pentru a putea solicita oricând ajutor.