Cele mai bune companii pentru emiterea polițelor de asigurare RCA în Moldova

În Moldova operează 11 companii de asigurări și 7 de reasigurări.

Toate companiile oferă serviciul de asigurare obligatorie auto – RCA (OSAGO). GlobalAsig este un broker de asigurări licențiat. De mai bine de zece ani, compania ofera consultanță în asigurari și mediere în diverse situații.

Sarcina GlobalAsig este de a ajuta clienții să aleagă programul de asigurare potrivit, de la un asigurător sau să compare ofertele de la mai multe companii. Experiența acumulată ne permite să rezolvăm profesional problemele clienților, respectând condițiile de parteneriat.

GlobalAsig cooperează cu cele mai de încredere companii de asigurări din Moldova:

  • Grupul Asterra. Unul din liderii pieței de asigurări din țară cu 16 ani de experiență în relațiile cu persoane fizice și juridice.
  • Donaris face parte din Vienna Insurance Group (VIG) cu o lungă istorie. Fiabilitatea și stabilitatea financiară a Grupului VIG este confirmată de ratingul A+ care i-a fost acordat în Europa.
  • Garanție. Încă de la începutul activității sale pe piața moldovenească, compania oferă condiții de asigurare favorabile, atitudine prietenoasă față de clienți și management modern.
  • GRAWE CARAT – Compania a adus în Moldova principiile serviciului conform standardelor europene inalte, acordând o atenție deosebită protejarii intereselor clientului.
  • MOLDCARGO de 20 de ani de muncă a dovedit că este unul din cei mai stabili și mai influeinți asigurători din Moldova.
  • Moldasig. Compensarea rapidă a pierderilor, responsabilitatea financiară, abordarea progresivă a asigurărilor au determinat calitatea cooperării cu Globalasig.md
  • Intact. Compania progresivă de asigurări se remarcă prin soluțiile sale flexibile și produsele de asigurare de ultimă generație, adaptatela nevoile clienților săi.

Pe portalul GlobalAsig.MD sunt disponibile în orice moment, consultarea unui agent de asigurări și serviciile celor mai bune companii de asigurări din Moldova.

Reamintim că toate persoanele juridice și  fizice care dețin o mașină, motocicletă, mașini agricole sunt obligate să posede o poliță de asigurare de răspundere civilă auto.

Străinii care traversează granița trebuie, de asemenea, să aibă o poliță de asigurare de răspundere civilă auto pe termen limitat. Asigurarea acoperă toate pierderile în cazul unui accident.