septembrie 22, 2022

Cum sa economisesti cu o asigurare?

Acum nu mai este nevoie sa mergeti la compania de asigurari sau la un broker si nici nu trebuie sa comandati livrarea asigurarii prin curier!
septembrie 1, 2022

Numerele unicale de inmatriculare auto in Moldova s-au scumpit

Cresterea este una semnificativa: daca mai devreme cel mai scump numar personalizat de inregistrare auto costa 33.000 de lei, acum pretul acestuia este de 63.800 de lei.
septembrie 1, 2022

Trotinetele electrice in Moldova vor deveni subiect al RCR. Varsta de admitere in sofat va fi de 16 ani

Numai de la inceputul acestui an in Moldova au avut loc 50 de accidente cu participarea trotinetelor electrice, printre care unu s-a soldat cu deces.
august 12, 2022

Inflația va majora prețul asigurării RCA în Moldova

Ieșirea din situația actuală, CNPF a Republicii Moldova o găsește în creșterea contribuției de bază pentru RCA  cu 36%. Inițiațiva corespunzătoare a fost trimisă spre examinare Parlamentului.
iunie 3, 2022

Asigurările obligatorii auto în Moldova vor crește prețul de la 1 august

Portalul de asigurări GlobalAsig.MD informează că de la 1 august 2021, tarifele pentru asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto, polița OSAGO/RCA vor crește în Moldova.
mai 16, 2022

A fost introdusă asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru deteriorări ale vehiculelor

Pe portalul de asigurari GlobalAsig poti încheia asigurare RCA fara a iesi din casa ta. Este necesar să întroduceți datele solicitate în calculatorul online (calculatorul asigurare) și să comandați asigurarea RCA Moldova.
mai 16, 2022

Moldova lansează instrumente online pentru verificarea calculului primelor de asigurare OSAGO și Cartea Verde

Sistemul „bonus-malus” este utilizat pentru întocmirea contractelor RCA (rca md) pentru vehiculele înmatriculate în Moldova.
mai 16, 2022

CASCO este mai ieftin decât un credit de la GlobaAsig în Moldova

Pe portalul GLOBALASIG din secțiunea calculator casco, este ușor să calculezi cât va costa cea mai convinabilă asigurare pentru mașina Dstră.
mai 16, 2022

Noțiuni pe care le întâlnim la emiterea unei polițe de asigurare în Moldova

Daca nu intelegeti ceva din contract, nu ezitati sa clarificati acest lucru cu agentul de asigurari. Angajații companiei noastre vor răspunde cu siguranță la cele mai importante întrebări: cum să achiziționați o poliță de asigurare.