Compania de asigurare Intact Balti

Compania «Intact Asigurari Generale» SA este o companie tanara de succes pe piata asigurarilor din Moldova.

Compania este atenta la confortul clientilor sai, si indreptata spre asigurarea lor cu produsele de asigurare accesibile, care raspund asteptarilor si cerintelor consumatorilor.

Compania Intact isi consolideaza pozitia pe piata prin introducerea tehnologiilor noi, diversificarea serviciilor de asigurare si imbunatatirea calitatii serviciilor prestate.

Atitudinea responsabila si onesta fata de clienti, angajati si actionari este inclusa in  strategia de afaceri a companiei.

«Intact Asigurari Generale» SA ofera peste 10 tipuri de asigurari generale si medicale:

  • Asigurare auto Casco – asigurarea voluntara, care compenseaza daunele cauzate propriului vehicul. Asigurarea acopera daunele in limita sumei asigurate in cazul mai multor riscurilor: furt, accidente rutiere, daune materiale de catre terti, daune ca urmare a dezastrelor naturale.
  • Asigurare auto AORCA -compenseaza daunele cauzate de detinatorul politei persoanelor terte sau vehiculelor.
  • Carte Verde — asigurare obligatorie in cazul deplasarilor cu automobilul intr-una din tarile sistemului de Green Card.
  • Asigurarea bunurilor in Moldova – asigurarea voluntara a bunurilor imobile impotriva mai multor riscurilor: furt, actiuni ale persoanelor terte, calamitati naturale.
  • Asigurarea marfurilor Activitatea unei companii de transport in transportul de marfuri este asociata cu riscurile de deteriorare sau pierdere a marfurilor transportate (CMR).
  • Asigurare de sanatate in «Intact Asigurari Generale» S. A. dezvolta produse de asigurare moderne, extrem de eficiente.

Pentru a incheia un contract de asigurare, este suficient sa contactati brokerul de asigurari GLOBALASIG. Biroul principal de asigurari al companiei este situat convenabil pe strada Decebal 34, Balti .

Numar de telefon pentru intrebari si consultari +373 602 355 51.