Compania de asigurari Acord Grup Balti

Societatea pe actiuni ACORD GRUP este una dintre cele mai vechi companii de asigurari de pe piata asigurarilor din Moldova, cu un capital statutar de 37 milioane de lei.

Este recunoscut faptul ca ACORD Grup SA are cel mai inalt nivel de expertiza in asigurarea riscului aviatic al persoanelor juridice din Republica Moldova.

Compania ACORD GRUP si-a confirmat in de mai multe ori fiabilitatea si solvabilitatea fata de partenerii straini, platind in mod regulat plati mari de asigurare.

In 2006, activitatea de inalta calitate a Companiei ACORD GRUP a fost distinsa cu prestigiosul premiu international — Europa 2006.

Compania ofera urmatoarele tipuri de asigurari persoanelor fizice:

1) Asigurarea bunurilor in Moldova impotriva incendiilor, inundatiilor, actiunilor ilegale ale persoanelor terte si altor riscuri;

2) Asigurare medicala pentru calatorii in strainatate. Din ce in ce mai multi turisti iau in serios procurarea politei de asigurare medicala pentru calatorii.  In majoritatea cazurilor polita nu este obligatorie, dar permite, daca este aplicata, compensarea costurilor serviciilor medicale  pentru cetateni straini;

3) AORCA – asigurarea obligatorie a tuturor vehiculelor inmatriculate in Republica Moldova;

4) CASCO – asigurarea benevola pentru autovehicole. Spre deosebire de RCA, nu implica despagubiri pentru daunele cauzate altor masini sau sanatatii altor participanti in trafic rutier, dimpotriva, polita protejeaza pe cat posibil masina asiguratului de riscurile incluse;

5) Carte Verde. Din 2015, compania «ACORD GRUP» are dreptul de emitere a politelor de asigurare Carte Verde.

Obtinerea politei Carte Verde  este o procedura obligatorie la trecerea frontierei catre una dintre tarile participante la sistemul Green Card cu un automobil inmatriculat in Moldova.

Polita este menita sa compenseze eventualele daune persoanelor vatamate intr-un accident cauzat de proprietarii de masini din Moldova.

Calculare si comanda politei de asigurare este disponibila online pe portalul asigurarilor globalasig.md. Polita va fi generata intr-un fisier pdf si trimisa la un e-mail.

Brokerul de asigurari GLOBALASIG ofera toate tipurile actuale de asigurare a bunurilor mobile si imobile, precum si raspunderea civila a asiguratului.

Biroul principal de asigurari al companiei este situat pe strada Decebal 34, Balti .

Numar de telefon pentru intrebari si consultari +373 602 355 51