Compania de asigurari Asterra Balti

Compania de asigurari «Asterra Grup» S. A. ofera servicii de asigurari in Moldova din anul 2006.

Compania monitorizeaza tendintele globale si isi adapteaza strategia sa de dezvoltare in conformitate cu nevoile actuale ale clientilor si provocarile pietei.

Compania a ales o strategie de relatii deschise cu clientii, oferindu-le sprijin constant in orice situatie dificila.

In mai multe aspecte, dezvoltarea reusita a companiei ASTERRA GRUP SA este determinata de flexibilitatea in luarea deciziilor si de un raspuns corect  la solicitarile consumatorilor cu oferte de asigurare relevante.

Compania de asigurari dezvolta oferte pentru persoanele fizice si juridice.

Printre produsele de asigurare, oferite de Asterra Grup persoanelor fizice, se numara:

  • Asigurare optionala de proprietate;
  • sigurare de accidente;
  • Carte Verde – asigurarea intereselor de proprietate ale persoanelor terte care au suferit daune in urma accidentelor, produse pe teritoriul tarilor din Sistemul de Carte Verde;
  • Asigurarea CASCO — o asigurare auto voluntara care acopera majoritatea riscurilor legate de participarea in trafic rutier: daune partiale, furt sau distrugerea completa a masinii;
  • Printre cele mai populare produse de asigurare se numara Asigurarea Obligatorie de Răspundere Civilă Auto – AORCA. Acest tip de asigurare protejeaza interesele economice si sociale ale tuturor cetatenilor, deoarece compenseaza daunele, inclusiv victimelor accidentelor. Absenta unei polite AORCA este o contraventie, prevazuta si pedepsita conform art. 229 Codul Contraventional a RM.

Brokerul de asigurari GLOBALASIG va ajuta la alegerea produsului de asigurare necesar. Biroul de asigurari este situat pe strada Decebal 34, Balti.

Numar de telefon pentru intrebari si consultari +373 602 355 51.