Companie de asigurari GRAWE Carat Balti

Compania «GRAWE CARAT Asigurari» face parte dintr-un mare concern GRAWE din Austria.

Concernul, cu sediul central in orasul Graz, dezvolta diverse servicii in domeniul asigurarii investitiilor, imobilului si a companiilor de leasing.

Experienta vasta a Grawe Carat permite asigurarea clientilor cu o protectie maxima a intereselor lor financiare, cu o atitudine pozitiva si incredere in acoperirea la timp a riscurilor.

Compania presteaza urmatoarele tipuri de asigurari:

  • Toate tipurile de asigurare a vehiculelor.
  • AORCA – o polita de asigurare obligatorie pentru fiecare sofer cu un vehicul inmatriculat.
  • CASCO – asigurare voluntara care isi asuma cea mai completa acoperire a riscurilor, protejand cat mai mult masina si proprietarul acesteia. Costul CASCO este calculat individual in dependenta de nevoile soferului, lista riscurilor, zona de acoperire, experienta de conducere, varsta. etc.
  • CMR/Cargo. Companiile de transport sufera adesea daune atunci cand transporta marfuri. Exista intotdeauna un risc ridicat de accident, deteriorare sau pierdere a incarcaturii ca urmare a fortei majore. Asigurarea CMR si Cargo de la Grawe Carat acopera riscurile si raspunderea civila a transportatorilor in baza contractelor de transport de marfa.
  • Carte Verde – asigurare obligatorie in cazul plecarii cu masina inmatriculata in Moldova peste hotarele republicii. Polita asigura raspunderea soferului in cazul posibilelor cheltuieli pentru despagubirea daunelor cauzate de un accident in tara gazda, daunelor materiale, daunelor cauzate viatii sau sanatatii persoanelor terte. Chiar si compensarea pentru daune minore in strainatate poate duce la o factura substantiala. Asigurarea Carte Verde salveaza soferul de pierderi si face calatoria mai linistita.

2) Asigurarea Bunurilor in Moldova si Romania. Protectia asigurarilor de bunuri imobiliare (de afaceri sau rezedentiale) de la GRAWE CARAT vizeaza o protectie completa impotriva tuturor riscurilor.

3) Asigurare personala.

Informatii mai detaliate si perfectarea contractului de asigurare cu toate avantajele sunt efectuate de brokerul de asigurari GLOBALASIG. Biroul principal de asigurari al companiei este situat pe strada Decebal 34, Balti .

Numar de telefon pentru intrebari si consultari +373 602 355 51