Сompanie de asigurari General Asig Balti

GENERAL ASIGURARI S. A. este o companie de asigurari tanara, cu dezvoltare rapida in Republica Moldova.

Compania General Asigurari implementeaza o abordare individuala fata de fiecare client, acordand o atentie deosebita necesitatilor clientului si riscurilor in fiecare caz in parte.

Dorinta de a imbunatati managementul intern si calitatea serviciilor permite companiei sa-si consolideze propria stabilitate financiara si reputatia pe piata asigurarilor din Moldova.

Compania General Asigurari S.A. analizeaza practica internationala si se concentreaza in  cautarea si implementarea produselor si serviciilor noi de asigurare care sa raspunda nevoilor clientilor.

Planurile ambitioase ale companiei consta in dezvoltarea celui mai cuprinzator portofoliu de servicii de asigurare de pe piata moldoveneasca.

General Asigurari S.A. desfasoara activitati pe urmatoarele tipuri de asigurari:

1) Asigurarea autovehiculelor.

  • Asigurarea Carte Verde — la intrarea in tarile acestui sistem, protejeaza interesele persoanelor terte, legate de daunele cauzate vietii, sanatatii sau proprietatii lor ca urmare a accidentelor rutiere.
  • Auto Casco – asigura acoperirea maxima a daunelor pentru orice vehicule cu mai putin de 11 ani de exploatare: masini, camioane, autobuze, tractoare, combine.
  • AORCA – polita de asigurare obligatorie, care asigura protectia intereselor financiare in cazul eventualelor daune cauzate persoanelor terte intr-un accident pe teritoriul Republicii Moldova.

2) Asigurare medicala.

3) Asigurarea completa a bunurilor poate include atat unul, cat si mai multe tipuri de riscuri de asigurare. Include raspunderea civila fata de persoanele terte, de exemplu in caz de inundatii ale vecinilor, protectie impotriva furtului, efractiei sau accidentului.

Brokerul de asigurari GLOBALASIG va va ajuta sa consultati serviciile moderne de asigurare si sa perfectati o polita de asigurare necesara. Biroul principal de asigurari al companiei este situat pe strada Decebal 34, Balti .

Numar de telefon pentru intrebari si consultari +373 602 355 51