Asigurarea auto obligatorie în Chișinău – siguranță de la GlobalAsig!

Documentele electronice devin o parte integrantă a vieții de zi cu zi – ori de câte ori este posibil. La urma urmei, este adesea mult mai rapid și mai ușor să te uiți într-un smartphone decât să porți mereu cu tine copii și originale pe hârtie.

Versiunile electronice ale polițelor de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto – e-RCA – au aceeași forță juridică ca și cele pe suport de hârtie, dar sunt emise mai rapid și, cel mai important, sunt aproape imposibil de pierdut.

Avantajele unei polițe de asigurare electronică RCA

Principalul avantaj al asigurării auto obligatorii în format electronic este rapiditatea și confortul. Nu este nevoie să alegeți o oră, să mergeți cu documentele la compania de asigurări și să stați în rând. Puteți cumpăra o poliță de asigurare RCA în format electronic atât acasă, în Chișinău, cât și în afara orașului.

Pe internet, puteți compara în prealabil ofertele diferitelor companii de asigurări și puteți calcula costul poliței ținând cont de toate datele dumneavoastră. După selectarea unui asigurător, documentele necesare sunt încărcate pe site, iar documentul este pregătit de sistem în câteva minute.

Versiunea electronică a poliței de asigurare RCA este trimisă pe smartphone-ul dumneavoastră după efectuarea plății. Este convenabil să faceți o captură de ecran sau să salvați un fișier cu polița pe telefon – apoi, atunci când inspectorul vă verifică documentele pe drum, nu va trebui să depindeți de internet și nu veți pierde timp căutând prin e-mail.

Nu este necesar să aveți o copie tipărită a poliței electronice pentru a confirma valabilitatea acesteia. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți obține oricând o versiune pe hârtie a poliței de asigurare RCA, suplimentar față de cea electronică.

Pe portalul de asigurări GlobalAsig puteți aplica pentru asigurarea RCA și puteți obține toată consilierea necesară pentru alte tipuri de asigurări: CASCO, Carte Verde („Green Card”), CMR (acoperirea pierderilor financiare ale transportatorului), asigurarea proprietății. Aveți grijă de siguranța dumneavoastră – alegeți asigurarea auto în Chișinău de la GlobalAsig!