CASCO este mai ieftin decât un credit de la GlobaAsig în Moldova

Portalul de asigurări GlobalAsig tinde să ofere clienților cele mai moderne produse de asigurare. Acum serviciul de emitere a poliței CASCO în Moldova este disponibil tuturor. Prețul standard al unei polițe de asigurare casco (casco moldova) pentru o mașină nouă la diverse companii de asigurări ajunge la 4% – 5% din costul mașinii. Nu fiecare client își poate permite o astfel de protecție a propriei mașini și, la final, reparațiile auto pot necesita investiții mari.

Asigurare CASCO Moldova – o asigurare voluntară a vehiculelor care acoperă majoritatea riscurilor este acum disponibilă și pe credit. Prin utilizarea rambursării Casco prin credit, companiile de asigurări intenționează să-și sporească cota pe piața Casco.

Pe portalul GLOBALASIG din secțiunea calculator casco, este ușor să calculezi cât va costa cea mai convinabilă asigurare pentru mașina Dstră.

Contra ce riscuri  protejează CASCO?

1) Incendiu;

2) Explozie;

3) Lovitură de fulger;

4) Furtul total sau parțial al mașinii;

5) Ciocnire eventuală.

Principalul avantaj al acestei asigurări este posibilitatea de a primi despăgubiri, chiar dacă prejudiciul nu a fost din vina proprietarului mașinii. Ar trebui să înțelegeți diferența dintre politicile OSAGO și CASCO. În primul caz este asigurată răspunderea civilă a asiguratului, iar în al doilea caz este asigurată autoturismul propriu-zis. Răspunderea civilă se înțelege ca o încălcare de către conducătorul auto a regulilor de circulație, în urma căreia au fost avariate terțele părți sau bunurile acestora. Spre deosebire de RCA, polita CASCO este un tip de asigurare voluntară. RCA este răspunzător doar pentru încălcarea obligațiilor conducătorului auto. Aceasta înseamnă că în cazul producerii unui accident din vina șoferului – conform poliței RCA, asigurătorul va despăgubi daunele aduse celorlalte victime, iar conform poliței CASCO, compania de asigurări va acoperi pierderile asociate mașinii, al asiguratului însuşi.

GlobalAsig cooperează cu diverse companii de asigurări, oferim clienților noștri cele mai favorabile condiții de asigurare. Firma însăși întocmește o cerere de împrumut, înlăturând toate grijile pentru client.

Avantajele CASCO în credit de la GlobalAsig:

  • – Posibilitatea asigurarii auto in lipsa sumei integrale de platit pentru asigurare;
  • – Achizitionarea unui pachet complet de servicii ale asiguratorului chiar și în lipsa unei francize;
  • – Supraplată minimă pentru plata amânată.

Mașina ta preferată este demnă de Casco.