Miturile privind vanzarea asigurarilor RCA au fost spulberate de guvern

Actualmente, cand este posibil sa achizitionati o polita de asigurare de orice fel fara a parasi casa, tot mai multi oameni care doresc sa-si asigure viata, sanatatea sau proprietatea folosesc serviciul de emitere a unei polite prin Internet. Politele de asigurare obligatorie de raspundere civila auto nu fac exceptie.

Aparitia sistemului  e-RCA (Sistem electronic de inregistrare a politelor RCA) a facut posibila achizitionarea unei polite de asigurare direct pe site-ul companiilor de asigurari. Bineinteles ca aparitia sistemului e-RCA a dat o multime de intrebari si barfe referitor la legalitatea brokerajului in Internet.

Imediat dupa lansarea proiectului, Presedintele Comisiei Parlamentare Economie, Buget si Finante, Dumitru Alaiba, a dat explicatii adaugatoare privind drepturile brokerilor implicati in vanzarea politelor de asigurare.

El a explicat ca brokerii vor putea in continuare sa vanda online si a mentionat ca probabil o vor face chiar mai bine decat companiile de asigurari datorita faptului ca ofera o abordare individualizata clientului – ceea ce inseamna ca sunt capabili sa raspunda flexibil la fiecare situatie specifica.

Polita RCA online de la Globalasig.md

GLOBALASIG este lider in topul brokerilor de asigurari din Balti si nordul Moldovei mai mult de 10 ani si colaboreaza cu cele mai importante companii de asigurari din republica.

Asigurarea prin GLOBALASIG implica sprijin deplin din momentul selectarii unei companii de asigurari adecvate si calcularea costului politei pana la consultarea clientului cu privire la aparitia unui eveniment asigurat.

Portalul de asigurari din Moldova GLOBALASIG ofera o linie de produse moderne de asigurare pentru a proteja interesele financiare si de proprietate ale clientilor sai:

  1. Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto RCA Moldova.
  2. Asigurarea voluntara a autovehiculelor (asigurare auto Chisinau, CASCO).
  3. Asigurare medicala – o asigurare impotriva infectiei cu coronavirus covid-19 pentru cei care calatoresc in strainatate.
  4. Asigurarea bunurilor in Moldova si Romania.
  5. CARTE VERDE – asigurare auto obligatorie pentru calatorii in tarile-participante ale sistemului „Carte Verde”.
  6. Asigurare de marfa CMR (asigurare CMR), care acopera daunele financiare ale transportatorilor de marfa.

Aveti grija de protectia dvs. financiara incepand chiar azi – achizitionati o polita RCA pe site-ul nostru si primiti-o Electronic la doar cateva minute dupa plasarea unei comenzi. O copie pe hartie va fi livrata acasa.