Moldova lansează instrumente online pentru verificarea calculului primelor de asigurare OSAGO și Cartea Verde

Comisia Națională a Pieței Financiare a anunțat lansarea instrumentelor online de verificare a calculului primelor de asigurare pentru asigurările RCA Moldova și Cartea Verde folosind sistemul de coeficient tarifar ,,bonus-malus,,. Aceste instrumente oferă transparență în procesul de calculare a primelor RCA și permit asiguraților să obțină informații despre clasa ,,bonus-malus,,.

Aplicațiile online vor fi disponibile oriunde și de pe orice dispozitiv pe site-ul oficial al autorității de reglementare. Un calculator de asigurare online se află în secțiunea RCA Data System. Serverul poate fi folosit atât de persoane fizice, cât și de persoane juridice. Trebuie doar să introduceți datele solicitate.

Sistemul „bonus-malus” este utilizat pentru întocmirea contractelor RCA (rca md) pentru vehiculele înmatriculate în Moldova. Presupune o scadere sau o crestere a plaților de asigurare în functie de istoricul de asigurare al asiguratului. Scopul acestui sistem este de a stimula interesul pentru corectitudinea conducerii. „Bonus-malus” conține nouă clase „bonus” și șase clase „malus”. Dacă conduceți fără accident, sistemul va permite să economisiți suplimentar la asigurarea auto (asigurare rca moldova).

Compania noastra ofera conditii favorabile de asigurare obligatorie. Calculatorul online de asigurări RCA va ajuta să calculați costul asigurării indicând caracteristicile vehiculului, locul său de înmatriculare, numărul de persoane permise să conducă mașina și experiența de conducere a proprietarului mașinii. Puteti emite si o polița RCA pe site, fara a vizita sediul nostru, clientul primeste documentele originale cu livrare la domiciliu.

Cooperarea cu cele mai bune companii de asigurări din Moldova permite GlobalAsig să ofere clienților cele mai favorabile condiții și prețuri atractive. Informații detaliate pot fi găsite la numărul de telefon: +373 79 00 36 11.