Numerele unicale de inmatriculare auto in Moldova s-au scumpit

O placuta de inmatriculare auto cu numerele unicale este o modalitate de a atrage atentia lumii asupra automobilului cel iubit.

Insa, aceasta placere devine din ce in ce mai scumpa pentru proprietarii de masini.

Asadar de la 1 august in Moldova din nou a fost anuntata scumpirea placutelor de inmatriculare auto cu numerele unicale.

Aceasta decizie a fost luata de Agentia Servicii Publice pentru a doua oara in aceasta vara.

Cresterea este una semnificativa: daca mai devreme cel mai scump numar personalizat de inregistrare auto costa 33.000 de lei, acum pretul acestuia este de 63.800 de lei.

A crescut si pretul unei combinatii individuale pentru o masina: anterior costa 2.200 de lei, dar acum pretul a urcat la 3.300 de lei.

Asigurare pentru orice eventualitate

Un automobil este o sursa de pericol crescut si, ca urmare, soferul trebuie sa fie intotdeauna pregatit pentru diverse situatii de trafic.

Unul dintre principalele obiective ale portalului de asigurari din Moldova GLOBALASIG.MD este mentinerea stabilitatii financiare a clientilor prin diverse programe de asigurare, care permit efectuarea controlului asupra cheltuielilor neprevazute.

Partenerii de asigurari GLOBALASIG efectueaza in mod regulat o evaluare amanuntita a cererilor clientilor si formeaza o linie de produse de asigurare populare pe baza acesteia.

Oferim urmatoarele tipuri de servicii de asigurare:

  1. Autoasigurare: asigurare obligatorie de raspundere civila (RCA Moldova)
  2. Asigurarea voluntara a vehiculului (asigurare auto Chisinau), care va permite sa acoperiti riscurile proprietarului vehiculului.
  3. Asigurare medicala – Asigurare impotriva infectiei de coronavirus si covid-19 pentru calatorii in strainatate. Daca ati fost tratat pentru o boala in afara Moldovei, acest tip de asigurare va acoperi costul acesteia.
  4. Asigurarea proprietatii in Moldova si Romania. Pachetul de asigurare complexa include despagubiri pentru daune in caz de incendiu, explozie, ca urmare a consecintelor calamitatilor naturale si actiunilor ilegale ale persoanelor terte.
  5. Asigurare obligatorie pentru toti soferii care calatoresc in strainatate – CARTE VERDE. Aceasta asigurare acopera daunele cauzate persoanelor terte ca urmare a unui accident.
  6. Asigurare de marfa CMR (CMR Insurance). Asigurare pentru protejarea proprietatii si a intereselor financiare ale transportatorilor implicati in transportul de marfuri.

GLOBALASIG. MD ofera clientilor sai nu numai polita de asipurare, ci si incredere in viitor.