Obținerea unei asigurări auto de la GlobalAsig este convenabilă și profitabilă

Asigurarea auto joacă un rol important în viața fiecărui proprietar de mașină. Aceasta nu este doar o cerință legală, ci și o garanție pentru a vă proteja stabilitatea financiară. Asigurarea oferă acoperire în cazul unui accident, al unui furt sau al unei daune și rambursează terțele părți. Protecția asigurării împotriva pierderilor financiare vă va permite să vă simțiți mai încrezător pe drum și să vă bucurați de călătoriile dumneavoastră.

Aflați cât costă asigurarea auto în Moldova și obțineți o poliță online pe portalul de asigurări GlobalAsig.

Există două tipuri principale de asigurare auto: RCA și CASCO.

RCA (Asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto) este obligatorie pentru toți proprietarii de autovehicule și acoperă obligațiile financiare față de terți în cazul în care ați provocat daune sănătății sau bunurilor acestora. Această asigurare vă protejează pe dumneavoastră și pe ceilalți participanți la trafic împotriva riscurilor financiare asociate accidentelor rutiere.

CASCO (Asigurare auto completă) este o asigurare suplimentară care acoperă daunele produse mașinii dumneavoastră în caz de accident, furt, incendiu și alte evenimente. Poate include, de asemenea, o asigurare împotriva calamităților naturale și a altor riscuri.

Sfaturi pentru conducătorii auto începători:

  1. Atunci când obțineți permisul, este important să respectați legea și să achiziționați o asigurare RCA. Înregistrarea online a asigurării vă va economisi timp și va simplifica procesul de obținere a protecției. Prin intermediul formularului de pe site veți putea calcula asigurarea auto. Un agent de asigurări vă va trimite cea mai avantajoasă ofertă de asigurare.
  2. Respectați regulile și indicatoarele rutiere și limita de viteză. Aceasta este cheia pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic.
  3. Studierea caracteristicilor asigurărilor, a produselor de asigurare moderne vă va ajuta să faceți o alegere în cunoștință de cauză și să profitați la maximum de asigurarea dumneavoastră.

Obțineți o poliță de asigurare online pe GlobalAsig.MD.