Cum se calculează CASCO online?

CASCO este o asigurare voluntară a unui vehicul contra accidentelor stipulate prin acordul relevant. Prin încheierea unei asigurări, proprietarul autoturismului își asigură mașina nu numai împotriva furtului sau a unui accident similar, dar și împotriva oricăror alte daune – chiar și de la o zgârietură rezultată dintr-o parcare nereușită. În cazul unui eveniment asigurat, asigurătorul este obligat să ramburseze costul prejudiciului cauzat sau să repare mașina în conformitate cu contractul CASCO încheiat.

Pe piata produselor de asigurare exista doua tipuri de CASCO: integral si partial. Diferențele dintre acestea sunt în evenimentele asigurate, valoarea acoperirii riscurilor și prețul asigurării în sine.

CASCO integral acoperă mai multe riscuri simultan – deteriorarea vehiculelor și furt. CASCO parțial acoperă numai asigurarea împotriva daunelor aduse mașinii, fără a include asigurarea împotriva furtului.

Beneficiile încheierii unui contract de asigurare cu GlobalAsig:

1) Posibilitatea emiterii și reînnoirii poliței CASCO atât în ​​birou, cât și pe site-ul oficial al companiei;

2) Obiectivitatea și garanția fiabilității;

3) Capacitatea de a vă familiariza cu lista de produse de asigurare de la diferite companii de asigurări și de a alege cea mai bună opțiune;

4) Asistență continuă prin numărul de telefon: +373 79 00 36 11.

Cum se utilizează calculatorul online CASCO?

Calculatorul prezentat pe site  permite să calculați costul asigurării fără a părăsi casa sau locul de muncă și să încheiați asigurarea auto la cel mai avantajos tarif.

Următoarele informații trebuie introduse în calculator:

  • – Caracteristicile vehiculului: tip, model, marca, an fabricare, cost;
  • – Teritoriul de asigurare dorit;
  • – Informatii despre proprietar: persoana fizica sau juridica;
  • – Numărul de persoane permise să conducă autoturismul;
  • – Acoperire de asigurare dorită și deductibilă;
  • – Informații despre garanție de la un dealer autorizat: prezență sau absență.