Asigurare în Chișinău la cel mai bun preț și înregistrare rapidă

Cererea de asigurare RCA a dus inevitabil la apariția unui număr mare de escroci în acest domeniu. Odată cu apariția polițelor electronice e-RCA, escrocii s-au mutat și pe internet.

Experții GlobalAsig avertizează la ce trebuie să fiți atenți când cumpărați o asigurare auto în Chișinău:

Costuri prea mici

Astăzi, datorită calculatoarelor încorporate, este ușor de comparat costul unei polițe de asigurare RCA de la diferiți agenți de asigurare. Fiecare agent de asigurare are tarife diferite, dar, în general, costul asigurării este aproximativ același în întreaga țară. Dacă vedeți o companie care oferă o asigurare RCA la un preț mult mai mic decât altele, fiți precaut. S-ar putea să fie escroci.

Timp limitat

Este important pentru escroci să agațe clientul cât mai repede posibil. Pentru a face acest lucru, pe site sunt plasate anunțuri cu numărătoare inversă, cum ar fi: „Au mai rămas doar 10 polițe la cel mai mic preț!”. Același lucru este valabil și pentru apelurile și SMS-urile care oferă reînnoirea poliței chiar acum.

Adresă suspectă și aspect suspect al site-ului

Site-urile de tip phishing atrag clienții prin copierea deliberată a adresei și a elementelor de design ale site-urilor web ale companiilor de încredere. Acordați întotdeauna atenție adresei site-ului web al agentului de asigurări, mai ales dacă urmați un link din e-mail: aceasta nu conține caractere sau numere suplimentare. În special, acest lucru este valabil pentru scrisorile cu detalii de plată.

Informații de plată

Dacă trebuie să transferați bani către o persoană fizica pentru a plăti polița, este posibil să fi dat peste un escroc.

Companie necunoscută

Pentru a desfășura în mod legal activități de asigurare RCA, o societate trebuie să dețină o licență. În prezent, moldovenii pot verifica valabilitatea unei polițe de asigurare RCA prin număr, dar acest lucru poate fi făcut doar după ce polița a fost emisă.

Portalul de asigurări GlobalAsig lucrează exclusiv cu agenți de asigurări licențiați. GlobalAsig nu înseamnă doar prețuri avantajoase și procesare rapidă a asigurărilor în Chișinău, ci și o garanție a integrității agentului de asigurare.