GLOBALASIG — 11 ani pe piață: compania oferă noi servicii de asigurare

Compania GlobalAsig activează pe piața asigurărilor din Moldova de mai bine de zece ani și ocupă cu demnitate o poziție de lider în Bălți și în nordul Moldovei. GlobalAsig lucrează cu multe companii de asigurări. Arsenalul companiei include atât gama tradițională de asigurări a riscului pentru persoane fizice și companii, cât și produse noi dictate de tendințele globale în domeniul asigurărilor. Compania  oferă clienților săi cea mai bună ofertă valabilă pe piața din Moldova.

Astăzi  asigurarea nu este un lux, dar o manifestare a grijii de tine și de rudele tale. Asigurarea face posibilă atenuarea tuturor consecințelor negative care pot apărea ca urmare a accidentelor și a altor situații de forță majoră. În același timp, trebuie să aveți o abordare responsabilă în alegerea companiei cu care intenționați să încheieți un contract de asigurare.

GlobalAsig este una dintre puținele companii licențiate. Pe baza acesteia, sunt furnizate atât servicii de asigurare standard, cât și de elită. Multe persoane fizice și juridice au încredere în echipă profesionistă de lucrători cu experiență. GlobalAsig nu numai că îndeplinește toate cerințele pieței asigurărilor, dar se află pe primul loc în ceea ce privește stabilitatea financiară.

Noi produse de asigurare de la GlobalAsig

1) Asigurare  proprietății în Moldova și România. Presupune asigurarea bunurilor mobile si imobile, precum si raspunderea civila față de părțile terțe. Această asigurare globală asigură protecție maximă pentru asigurat, întrucât compensează daunele în caz de incendiu, explozie, daune cauzate de impactele naturale sau de influențe exterioare.

2) Asigurare privind infecția cu coronavirus covid-19 pentru călătorii în străinătate. Serviciul presupune rambursarea cheltuielilor pentru tratamentul bolii în afara Republicii Moldova. La final, în ciuda pandemiei, viața continuă și oamenii pleacă în călătorii la muncă și  petreceri de vacanță.

3) Europrotocol. Este o procedură simplificată de procesare a documentelor a accidentelor fără implicarea polițiștilor.

Agentii GlobalAsig manifestă o abordare individuala a fiecarui caz, profesionalism si oferte de asigurare accesibile, popularizeaza cultura asigurarilor in Moldova.

Pentru mai multe informații,  rugăm să sunați la numărul de telefon: +373 79 00 36 11.