Conferința „Asigurări de viață: vectorul schimbării”

La 25 noiembrie 2021, a avut loc la Moscova cea de-a doua conferință de presă anuală „Asigurări de viață: vectorul schimbărilor”. Scopul său principal a fost să sintetizeze și să identifice măsuri eficiente de îmbunătățire a pieței asigurărilor de viață într-un mediu dinamic. La prezentare au luat cuvântul reprezentanți ai diferitelor organizații: Banca Centrală, Ministerul Finanțelor, Uniunea Asigurătorilor din toată Rusia, experți în asigurări, directori ai departamentelor relevante din instituțiile bancarăe.

Au fost discutate aspecte importante legate de domeniul asigurărilor de viață în contextul digitalizării tot mai intense. Piața asigurărilor trebuie să se adapteze la dinamica schimbărilor în industrie. Companiile de asigurări trebuie să creeze noi produse pentru a spori  interesul potențialilor clienți.

La prezentare, președintele ARIA Igor Yurgens a remarcat că există două direcții principale în dezvoltarea pieței asigurărilor de viață:

1) Dezvoltarea asigurărilor de mediu;

2) Formarea corectă a rezervelor.

Experții au discutat despre rezultatele pieței asigurărilor în ultimul an, rata de dezvoltare a pieței ruse, impactul principiilor ESG asupra pieței asigurărilor și alte aspecte legate de industria asigurărilor de viață. Reprezentanții organizațiilor de asigurări au împărtășit rezultatele cazurilor de succes create prin introducerea tehnologiilor digitale. De asemenea, în cadrul conferinței au fost prezentate perspectivele pentru anul următor. Experții au remarcat că se așteaptă o creștere moderată în toate segmentele pieței asigurărilor.

În Moldova, asigurările de viață și proprietăți  încep câștige popularitate, dar există o cerere pentru produse de asigurare noi, la zi. Mulți cred în mod eronat că este scump. GlobalAsig oferă condiții de asigurare favorabile și o gamă largă de produse de asigurare. Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și de siguranța proprietății. Site-ul nostru web oferă un calculator online comod cu ajutorul căruia puteți calcula costul total al asigurării.