Șoferul care a avariat mașina din cauza scurgerii pluviale deschise a fost răsplătit cu 150.000 de lei

Un caz unic pentru Moldova a avut loc în capitală. Direcția transporturi orașului este obligată să plătească unui șofer obișnuit despăgubiri pentru prejudiciu în valoare de 150.000 lei.

Mașina șoferului din Chișinău a căzut într-o scurgere pluvială deschisă și a fost grav avariată. Șoferul autovehiculului le-a cerut angajaților primăriei o explicație. Oficialii susțin că nu au timp să rezolve problemele legate de furtul și deteriorarea jgheaburilor de canalizare pluvială. În plus, numărul acestor cazuri a crescut, iar autoritățile nu au suficiente fonduri pentru a înlocui bunurile furate.

Angajații direcției transporturi a municipiului Chișinău și-au exprimat îngrijorarea cu privire la acest caz. Ei își fac griji că după această situație vor începe să primească apeluri de la alți șoferi. Prin urmare, autoritățile municipale au decis să cheme poliția și Ministerul de Interne să ia măsurile corespunzătoare.

O modalitate fiabilă de a vă proteja vehiculul de situații neprevăzute este CASCO. GlobalAsig, în parteneriat cu INTACT, oferă asigurare VIP CASCO. Acest contract de asigurare nu numai că acoperă majoritatea riscurilor, dar oferă și asistență rutieră 24/7. Casco este liniștea și sprijinul tău în orice situație neprevăzută. Prin achiziționarea unui card CASCO VIP, ai posibilitatea de asistență rapidă și gratuită oriunde și în orice moment, în următoarele situații:

  • – Accident de circulație;
  • – Defecțiunea bateriei electrice;
  • – spargerea anvelopei;
  • – Defectarea lacătului la ușă și apariția oricăror altor defecțiuni tehnice.

Toate cererile de servicii sunt gratuite și nelimitate în acordul stipulat.

Obțineți consultații detaliate despre opțiunile de asigurare auto pe portalul GLOBALASIG.MD