Cum să plasați o comandă?

Portalul de asigurări online GlobalAsig este conceput pentru întocmirea rapidă și convenabilă a unei polițe de asigurare electronică. GlobalAsig cooperează fructuos cu companii de asigurări de încredere din Moldova, care urmând tendințelor, oferă clienților produse de asigurări moderne, soluții rapide.

Beneficiile înregistrării online:

  • Fără documente sau vizite la agenții de asigurări
  • O poliță valabilă în 5 minute
  • Un document electronic este întotdeauna disponibil pe telefon și nu poate fi pierdut.

Cum să obțineți asigurare online la GlobalAsig

  • Pe site la sectiunea „calculator” trebuie sa selectezi tipul de asigurare de care ai nevoie, sa introduci datele inițiale și sa compari cele mai avantajoase oferte de asigurare online în Moldova.
  • Vizitatorul trebuie să aleagă o companie de asigurări pentru a completa formularul de contact în detaliu: specificați numele, tipul documentului de asigurare, termenii, alte date necesare, încărcați propriile documente pe site. Sau puteți apela un consultant și apoi acesta va introduce în mod independent datele Dumneavoastră în formular.
  • Alegeți o metodă de plată convenabilă: în numerar, prin terminal, prin transfer de bani sau plată online de pe un card.
  • Obținerea unei polițe de asigurare.

În doar 5 minute, clientul va primi asigurarea prin e-mail. O poliță de asigurare electronică nu necesită o imprimare obligatorie. Experții recomandă să-l salvați pe telefon, astfel încât să aveți întotdeauna acces la el.

Polița de asigurare originală poate fi obținută la birou sau livrată.

Portalul GlobalAsig va selecta ofertele disponibile pentru a alege cea mai potrivita  necesităților  D-stră.

GlobalAsig cooperează oficial cu ASTERRA GRUP, MOLDCARGO SA, MoldAsig SA, INTACT ASIGURĂRI GENERALE SA, GARANŢIE SA, General Asigurari SA, DONARIS VIENNA INSURANCE GROUP, ACORD GRUP.