Asigurarea auto în Chișinău – condiții optime la GlobalAsig

În conformitate cu Legea privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto a Republicii Moldova, fiecare proprietar de automobil este obligat să procure o poliță de asigurare RCA. Fără o poliță RCA, un șofer pur și simplu nu are dreptul de a conduce pe drumurile din țară. Legea prevede sancțiuni pentru lipsa unei polițe, precum și pentru lipsa unui contract de asigurare RCA.

Costul unei polițe de asigurare auto depinde de mai mulți factori, inclusiv de vârsta șoferului și de experiența de conducere. Pentru tinerii proprietari de mașini, prețul poliței poate fi semnificativ mai mare decât pentru cei cu experiență. Acest lucru se datorează faptului că această categorie de șoferi este considerată o categorie cu risc ridicat de accidente rutiere. Cum pot tinerii șoferi să economisească din punct de vedere legal la costul poliței?

Mașină mai ieftină

Un motor puternic sub capotă nu înseamnă doar o călătorie ușoară, ci și un preț mai mare al poliței. Dacă puteți, optați de la bun început pentru o mașină ieftină.

Asigurare cu prietenii

Costul poliței este influențat de un factor precum experiența în asigurări. Înscrieți-vă în asigurarea unei rude sau a unui prieten și veți începe imediat să vă construiți istoricul de asigurare.

Conduceți cu atenție

În primul an de condus fără accidente, veți beneficia de o reducere la poliță. Aceasta va crește în viitor.

Verificați ofertele companiilor de asigurări

O poliță de asigurare RCA în Chișinău o puteți cumpăra astăzi online – trebuie doar să accesați site-ul companiei de asigurări, să introduceți datele dumneavoastră și să efectuați plata.

Unii asigurători pot oferi polițe la un cost puțin mai mic decât concurenții. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să economisiți bani. Cu toate acestea, fiți vigilent: dacă un asigurător necunoscut vă oferă o poliță la un preț mult mai mic decât alții, este posibil să fie un escroc.

Portalul de asigurări GlobalAsig este, de peste 10 ani, un broker de top în domeniul asigurărilor de bunuri. RCA, casco, Cartea Verde – portalul facilitează încheierea rapidă a asigurării auto fără a ieși din casă.