mai 16, 2022

Noțiuni pe care le întâlnim la emiterea unei polițe de asigurare în Moldova

Daca nu intelegeti ceva din contract, nu ezitati sa clarificati acest lucru cu agentul de asigurari. Angajații companiei noastre vor răspunde cu siguranță la cele mai importante întrebări: cum să achiziționați o poliță de asigurare.
martie 21, 2022

Puteți părăsi Ucraina cu mașina fără o poliță de carte verde din cauza legii marțiale

Refugiații care părăsesc Ucraina fără carte verde pot obtine o asigurare de frontieră gratuită în Moldova sau după intrarea în Polonia, pentru o perioadă de 30 de zile.
martie 1, 2022

Cum să devămați un automobil în RM

Specificul  devămării  autoturismelor în Moldova. Legislația modernă se îmbunătățește rapid, inclusiv modificări legate de regulile de vămuire a mașinilor.
martie 1, 2022

Ce este devămarea unei mașini și de ce depinde aceasta?

Devămarea unui autoturism (vămuirea) este o procedură obligatorie, care permite să legalizați în țară un autoturism importat din străinătate.
martie 1, 2022

Examinarea unei mașini prin VIN

Funcția codului VIN este de a identifica mașina și de a colecta date veridice  despre ea. Codul VIN este indicat nu numai în PST (pașaportul de stare tehnică), STS, card de garanție, dar și la încheierea polițelor de asigurare auto.
martie 1, 2022

Carte verde în UE și CSI

Pe site-ul GlobalAsig.md  înregistrarea rapidă a CarteVerde va economisi timp și bani, pentru deplasare în străinătate cu mașina proprie.  Pentru a întocmi asigurarea, veți avea nevoie de un set standard de documente: un pașaport, un permis de conducere, un certificat de înmatriculare a automobilului.
martie 1, 2022

A intervenit un caz asigurat

Un incident neplăcut, ca accident rutier, s-a întâmplat fiecărui șofer  cel puțin o dată. Acest lucru se datorează nu întotdeauna unei încălcări a regulilor sau neatenției șoferului, adesea cauze pot fi precipitații banale sau vizibilitatea insuficientă, o defecțiune a automobilului. Pot fi de vină și alte persoane.
martie 1, 2022

Cum să plasați o comandă?

Portalul de asigurări online GlobalAsig este conceput pentru întocmirea rapidă și convenabilă a unei polițe de asigurare electronică. GlobalAsig cooperează fructuos cu companii de asigurări de încredere din Moldova, care urmând tendințelor, oferă clienților produse de asigurări moderne, soluții rapide.
martie 1, 2022

Despre companie GloalAsig.md

Un set de propuneri de asigurare auto: RCA , CASCO, Carte Verde. Agenții GlobalAsig  manifestă o abordare  individuală a fiecărui caz, profesionalismul și ofertele de asigurări, la prețuri accesibile, popularizează cultura asigurării în Moldova.