Cum sa economisesti cu o asigurare?

Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto interna (RCA) reprezinta un contract incheiat intre posesorul de autovehicul si compania de asigurare.

Asigurarea RCA ofera protectie pentru prejudicii cauzate de asigurat tertelor persoane prin accidente rutiere pe teritoriul RM.

Chiar din semnificatia denumirii sa vede ca aceasta asigurare este obligatorie, iar absenta ei atrage dupa sine raspunderea administrativa.

In RM perioada de valabilitate a politei RCA este de 12 luni, dupa care aceasta trebuie reinnoita.

De multe ori proprietarii de masini scapa acest termen si cand se pregatesc pentru urmatoarea inspectie tehnica, observa ca asigurarea este pe cale sa se expira sau deja s-a expirat. Cum trebuie de procedat in asa caz?

Practic in toate punctele de revizia tehnica sunt plasate si giseurile de asigurare RCA. Insa costul asigurarii acolo este mai scump.

Din fericire, tehnologiile moderne vin in ajutorul proprietarilor de masini. Legislatia Republicii Moldova permite obtinerea politei de asigurare RCA online si utilizarea ei in forma electronica.

Acum nu mai este nevoie sa mergeti la compania de asigurari sau la un broker si nici nu trebuie sa comandati livrarea asigurarii prin curier!

Portalul Globalasig.md va propune inregistrarea online a politei de asigurare RCA in cateva clicuri, fara a iesi din casa!

Cu ajutorul calculatorului nostru puteti calcula costul asigurarii si a solicita o polita, introducand datele dumneavoastra intr-un formular special.

Polita de asigurare va fi trimisa electronic la numarul de telefon al clientului, iar originalul va fi livrat la domiciliu.

Pe langa RCA, Globalasig.md ofera clientilor o gama larga de servicii de asigurare la companii de asigurari de incredere:

  • asigurare auto voluntara;
  • asigurare medicala impotriva infectiei cu coronavirus pentru cei care calatoresc in strainatate;
  • asigurari de proprietate in Moldova si Romania;
  • Asigurare de marfa CMR;
  • asigurare Carte Verde;
  • alte tipuri de asigurari.

Utilizati calculatoarele de pe site-ul nostru web pentru a calcula costul asigurarii si primiti o polita chiar astazi. Cu Globalasig.md puteti fi sigur ca cheltuielile neasteptate sunt sub control.